FAGLIGHED, FANTASI og FÆLLESSKAB

Nyt telefonnummer: 35 30 24 50

Ellebjerg Skole er en stærk, dynamisk og ambitiøs skole med et godt og trygt fællesskab og en høj faglighed.

I løbet af skoleåret har vi mange fælles arrangementer med fokus både på sociale og faglige aktiviteter.

Vores skole har imponerende og indbydende udendørsarealer, som bruges flittigt til leg, læring og bevægelse.

Skolen er en naturlig del af lokalmiljøet, og vi samarbejder med de omkringliggende foreninger, institutioner og skoler.

I kan finde information om vores trivselsarbejde, hvorfor vi har valgt at blive UNICEF-Rettighedsskole og meget mere ved at gå ind i menu-linjen øverst på denne side.

Velkommen til Ellebjerg Skole!

Mange hilsener fra Anne Graah, Skoleleder

Link til skoleindskrivning: www.kk.dk/byensskoler.

Anne Graah den 09-02-2018
    Kære alle

Allerede mandag efter vinterferien kører busserne på en ny måde omkring skolen pga. metrobyggeriet!

For at hjælpe med at skabe sikre skoleveje, åbner vi op, så det bliver muligt at komme ind på skolens område via kirkens sti

Se i øvrigt vedhæftede information!

Rigtig god vinterferie!

Venlig hislen
    Anne Graah
    Henrik Bernth den 15-01-2018
    Vigtig!!!!!!!!

Tilmelding til skolens koloni er allerede oppe på de 50 elever. Tilmeldinger herfra kommer på venteliste. Alternativt er der også andre kolonitilbud

Sommerkoloni 2018

Så er der delt kolonifoldere ud til alle elever. Der er desuden vedlagt en seddel med tilbud om skolens egen skolekoloni. Der er plads til 50 elever på skolekolonien. Det er fra lørdag den 4. august til onsdag den 8. august. Det er lærere og pædagoger fra skolen der tager med på denne skolekoloni.

Tilmelding er i tidrummet 15. januar til 25. februar og foregår på

Opslagstavle