KVALITETSRAPPORT FOR ELLEBJERG SKOLE 2014

Kære alle
Så er kvalitetsrapporten for skoleåret 13-14 ude i offentligheden, og vi har grund til at være stolte over vores lærere på Elllebjerg skole!
- Vores elever lærer mere end man kan forvente i stort set samtlige fag. Faktisk ligger vores skole på 2. plads (!!!) ud af de ca. 50 skoler i Københavns kommune - målt på undervisningseffekten over tre år!
- Vores karaktergennemsnit er steget fra 2013 til 2014 , til trods for at karaktergennemsnittet i København generelt er faldet.
- 100 % af vores elever opnåede i 2014 et gennemsnit på mindst 2 i dansk.
Der er mere statistik at finde på
God weekend - og tillykke til vores dygtige lærere!
Hilsen Anne Graah

FAGLIGHED, FANTASI og FÆLLESSKAB

Ellebjerg Skole er en stærk, dynamisk og ambitiøs skole med et godt og trygt fællesskab og en høj faglighed.

I løbet af skoleåret har vi mange fælles arrangementer med fokus både på sociale og faglige aktiviteter.

Vores skole har imponerende og indbydende udendørsarealer, som bruges flittigt til leg, læring og bevægelse.

Skolen er en naturlig del af lokalmiljøet, og vi samarbejder med de omkringliggende foreninger, institutioner og skoler.

Velkommen til Ellebjerg Skole!

Mange hilsener fra Anne Graah, Skoleleder

Link til skoleindskrivning: www.kk.dk/byensskoler.

Opslagstavle

Olympiade i maj og Børneløb i september

Ellebjerg Skole har gode og sjove traditioner for områdets børn. Hvert år i maj afholder vi Olympiade for børnehaverne og i september er der Børneløb for alle børn mellem 3 og 6 år.

Sæt allerede nu X i kalenderen d. 19. maj for Olympiaden og d. 15. september 2015 - der løber vi igen!