Ellebjerg Skole bliver UNICEF-rettighedsskole

UNICEF-rettighedsskoler er skoler hvis hele virke bygger på Børnekonventionen. Efter sommer findes der tre Rettighedsskoler i København: Langelinieskolen, Christianshavn Skole og Ellebjerg Skole smiley

FAGLIGHED, FANTASI og FÆLLESSKAB

Ellebjerg Skole er en stærk, dynamisk og ambitiøs skole med et godt og trygt fællesskab og en høj faglighed.

I løbet af skoleåret har vi mange fælles arrangementer med fokus både på sociale og faglige aktiviteter.

Vores skole har imponerende og indbydende udendørsarealer, som bruges flittigt til leg, læring og bevægelse.

Skolen er en naturlig del af lokalmiljøet, og vi samarbejder med de omkringliggende foreninger, institutioner og skoler.

Velkommen til Ellebjerg Skole!

Mange hilsener fra Anne Graah, Skoleleder

Link til skoleindskrivning: www.kk.dk/byensskoler.

Opslagstavle

Olympiade i maj og Børneløb i september

Ellebjerg Skole har gode og sjove traditioner for områdets børn smiley

Hvert år i maj afholder vi Olympiade for børnehavernes 4-årige børn og i september er der Børneløb for alle børn mellem 3 og 6 år.

Sæt allerede nu X i kalenderen for Børneløb d. 15. september 2015 og Olympiade d. 24. maj 2016 yes