FAGLIGHED, FANTASI og FÆLLESSKAB

Nyt telefonnummer: 35 30 24 50

Ellebjerg Skole er en stærk, dynamisk og ambitiøs skole med et godt og trygt fællesskab og en høj faglighed.

I løbet af skoleåret har vi mange fælles arrangementer med fokus både på sociale og faglige aktiviteter.

Vores skole har imponerende og indbydende udendørsarealer, som bruges flittigt til leg, læring og bevægelse.

Skolen er en naturlig del af lokalmiljøet, og vi samarbejder med de omkringliggende foreninger, institutioner og skoler.

I kan finde information om vores trivselsarbejde, hvorfor vi har valgt at blive UNICEF-Rettighedsskole og meget mere ved at gå ind i menu-linjen øverst på denne side.

Velkommen til Ellebjerg Skole!

Mange hilsener fra Anne Graah, Skoleleder

Link til skoleindskrivning: www.kk.dk/byensskoler.

Signe Hviid Jensen den 14-01-2019
    UNI-login
    Alle forældre skal bruge UNI-login til Forældreintra. D. 18. februar 2019 lukkes for adgang til Skoleintra med almindelig kode.
    Forældre i København får UNI-login til ForældreIntra. UNI-login er Undervisningsministeriets login-løsning og med mere end 1 million brugere er UNI-login en kendt og afprøvet løsning. Bruger du allerede UNI-login, skal du til også til at bruge det til ForældreIntra.
    Sådan gør du:
    Første gang du logger ind på Forældreintra med UNI-login skal du bruge dit NemID. Følg den vedlagte vejledning for at få hjælp til dit første login. Vær opmærksom på, at du skal trykke ”Glemt brugernavn eller adgangskode” for at oprette dit UNI-login. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre dit brugernavn, så notér det evt. ned et sikkert sted. Du vælger selv din adgangskode.
    Kort guide :
    1. Log på skolens hjemmeside www.ellebjergskole.kk.dk
    2. Vælg forældreintra (højre hjørne)
    3. Log på brug unilogin
    4. Tryk på glemt brugernavn/adgangskode for at oprette dit UNI-login.
    5. Derefter Nemid og nøglekort.
    Se også vedlagte..
     Venlig hilsen Signe

Anne Graah den 14-01-2019
    Årets første nyhedsbrev kommer her smiley
    Anne Graah den 07-01-2019
    Kære alle

Skolen har natten mellem lørdag og søndag været ramt af hærværk, og vores toiletter i skolegården er fuldstændigt ødelagte.
    Politiet blev tilkaldt af en nabo (tak for det!), og man fandt syv unge mennesker - alle under 18 år og en under 15 - på skolens område. De syv er nu sigtet. Ingen af dem er elev på skolen.

Toiletterne vil blive repareret hurtigst muligt.

Anne Graah