FAGLIGHED, FANTASI og FÆLLESSKAB

Ellebjerg Skole er en stærk, dynamisk og ambitiøs skole med et godt og trygt fællesskab og en høj faglighed.

I løbet af skoleåret har vi mange fælles arrangementer med fokus både på sociale og faglige aktiviteter.

Vores skole har imponerende og indbydende udendørsarealer, som bruges flittigt til leg, læring og bevægelse.

Skolen er en naturlig del af lokalmiljøet, og vi samarbejder med de omkringliggende foreninger, institutioner og skoler.

I kan finde information om vores trivselsarbejde, hvorfor vi har valgt at blive UNICEF-Rettighedsskole og meget mere ved at gå ind i menu-linjen øverst på denne side.

Velkommen til Ellebjerg Skole!

Mange hilsener fra Anne Graah, Skoleleder

Link til skoleindskrivning: www.kk.dk/byensskoler.

Opslagstavle

SKOLESTART 2016

Vi glæder os til at møde alle elever fra

- 2.-9. klasse mandag d. 8. august kl. 9-11

- 1. klasse tirsdag d. 9. august kl. 9-11

- 0. klasse onsdag d. 10. august kl. 9-11.

Der er desuden et forældremøde for kommende 0. klasses forædre mandag d. 8. august kl. 16.30-18.

Velkommen ønsker alle vi på Ellebjerg  yes